Rekisteröityminen ja kampanjakoodi

Sijoituskohteet pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen kampanjakoodin lukijoillemme. Syötä kampanjakoodi SK rekisteröinnin yhteydessä tai rekisteröidy linkin kautta ja saat 0,4% kaupankäyntikulut ensimmäisen kuukauden ajan.

Yhtiö tarjoaa sivuillaan ohjeistuksen, miten käyttäjä saa avattua tilin:

1. Siirry rekisteröitymään palveluun kohdassa “Luo tili” tai klikkaamalla tästä.

2. Valitse tunnistautuminen yksityishenkilönä tai yritysasiakkaana.

3. Tunnistaudu pankkitunnuksilla.

4. Syötä ajantasaiset yhteystietosi asiakastietolomakkeelle, hyväksy käyttöehdot ja lähetä lomake.

5. Asiakkuutesi palveluun on nyt avattu. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi onnistuneesta rekisteröitymisestä ja kirjatumislinkin Kvarn X-palveluun.

6. Tee reaaliaikainen talletus ja olet valmis aloittamaan kaupankäynnin.

Yleiskatsaus

Kryptovaluuttamarkkinat ovat viime vuosikymmenenä kasvaneet räjähdysmäisesti, ja uusia pörssivaihtoehtoja syntyy välillä kuin sieniä sateella. Suomalaisille sijoittajille tarjotaan nyt uutta, kotimaista palvelua nimeltä Kvarn X.

Vuonna 2023 perustettu suomalainen kryptovaluuttapörssi Kvarn X, on lyhyessä ajassa herättänyt paljon keskustelua tarjoamalla laajemman valikoiman ja pienemmät kulut, kuin suomalaiset kilpailijansa. Jokseenkin yllättävää että Suomessa monia vuosia toimineet kilpailijat eivät ole pystyneet laajentamaan valikoimaansa ja näin ollen vastaamaan tuoreen tulokkaan tasoon.

Kyseessä on suomalainen toimija ja toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa ja on säännelty kotimainen virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (VASP), mikä lisää palvelun luotettavuutta sijoittajien silmissä.

Tässä syvällisessä katsauksessa pureudumme Kvarn X:n tarjoamiin palveluihin, hinnastoon ja paljon muuhun, joka auttaa sinua tekemään päätöksen kryptovaluuttapörssin valinnassa. Lisäksi löydät suomalaisten käyttäjien Kvarn X kokemuksia, jotta pystyt valitsemaan onko alusta sinulle sopiva.

Edut ja haitat

Edut

 • +50 kryptovaluuttaa: Kvarn X tarjoaa laajimman valikoiman Pohjoismaisista kryptovaluuttapörsseistä 
 • Ilmaiset raportointityökalut, joista löydät ilmaiseksi mm. verottajalle toimitettavan raportin toteutuneista kaupoista.
 • Alusta tarjoaa Suomen alhaisimmat kaupankäyntikulut (0.4%-0.8%, min 1€)
 • Ei säilytys- tai tilinhoitomaksuja.
 • Finanssivalvonnan rekisteröimä, säännelty kotimainen virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (VASP).

Haitat

 • Kryptovarojen siirto palvelun ulkopuolelle rajallista.

Kulut

Kvarn X:n vahvuus piilee sen selkeässä ja läpinäkyvässä hinnoittelumallissa. Toisin kuin monissa muissa pörsseissä, piilokuluja ei ole ja kaikki kulut perustuvat suoraan kaupankäyntivolyymiin.

Taso 1: 

 • Kaupankäyntivolyymi: yli 100 000 € 180 päivän sisällä tai jos olet Kvarnin erikoisrahastoasiakas (yli 100 000 € sijoitus rahastoihin).
 • Kaupankäyntikulu: Vain 0,4% (alimmillaan 1 €). Tämä on erityisen kilpailukykyinen hinta, kun ottaa huomioon sen, että mukana ei tule mitään lisämaksuja.

Taso 2:

 • Kaupankäyntivolyymi: 10 001-100 000 € 90 päivän sisällä.
 • Kaupankäyntikulu: 0,6% (alimmillaan 1 €).

Taso 3:

 • Kaupankäyntivolyymi: 0-10 000 € 90 päivän sisällä.
 • Kaupankäyntikulu: 0,8% (alimmillaan 1 €).

Uutena asiakkaana pääset hyötymään erikoistarjouksesta: kaupankäyntikulu on ainoastaan 0,4% (minimimaksu 1 €), jos rekisteröidyt kampanjakoodin tai linkkimme avulla.

Lisäksi on huomioitavaa, että monet palvelut, jotka usein maksavat lisää muissa pörsseissä, ovat Kvarn X:ssä täysin ilmaisia. Esimerkiksi tilinhoitomaksut, kryptovarojen säilytys ja jopa fiat-talletukset ja -nostot ovat maksuttomia.

Voit siirtää Bitcoinia ja Ethereumia palvelun ulkopuolisiin kryptovaluuttaosoitteisiin tai omaan lompakkoon. Alustan kautta tehtävien siirtojen enimmäismäärät ovat 0,5 BTC ja 5 ETH.

Kvarn X kokemuksia

”Hyvä lisä kotimaisille markkinoille. Reaaliaikainen siirto on plussaa ja alhaiset kaupankäyntikulut on tosi jees!”

”Jo pelkkä ilmaiseksi ladattava raportti verotusta varten sai minut vaihtamaan Kvarn X:ään ”

“Kryptovaluuttojen jatkuvasti kasvava valikoima on aivan omaa luokkaansa Pohjoismaissa!”

Kvarn X saa jatkuvasti positiivista palautetta käyttäjiltään erityisesti sen laajan kryptovaluuttavalikoiman ja edullisten kulujen ansiosta. Tämän lisäksi alusta on ehdoton treidaajien suosikki monipuolisten työkalujen ansiosta.

Käyttöliittymä ja toiminnot

Käyttöliittymä on kattava ja selkeä. Kvarn X on tuonut palveluunsa Tradinview graafit treidaajien käyttöön, mutta myöskään aloittelijoita ei ole unohdettu, sillä palvelun käyttö on todella yksinkertaista. 

Turvallisuus

Kvarn X ymmärtää kryptovaluuttojen säilytyksen merkityksen ja tekee yhteistyötä alan huipulla olevan Fireblocksin kanssa varmistaakseen asiakkaidensa kryptovarojen turvallisuuden. Fireblocks, jonka maine on vakiintunut maailmanlaajuisesti, tarjoaa korkealaatuisia säilytysteknologiaratkaisuja.

Tämä yhteistyö mahdollistaa kryptovarojen tehokkaan ja turvatun säilytyksen sekä varojen siirrot. Lisäksi Fireblocks tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja ja antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita riskejä sekä seurata toimintaan erinomaisilla työkaluilla.

Luottamus on finanssipalveluiden peruspilari, ja Kvarn X ottaa tämän vakavasti. Yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen paitsi ensiluokkaista palvelua myös varmistamaan asiakkaidensa tiedon ja varojen turvallisuuden. Alusta on finanssivalvonnan rekisteröimä, säännelty kotimainen virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (VASP).

Käyttäjän on myös ensiarvoisen tärkeää suojella pankkitunnuksia ja salasanoja, jotta kolmansilla osapuolilla ei ole mahdollisuutta niiden väärinkäyttöön. Kvarn X korostaa, että he eivät milloinkaan pyydä asiakkailtaan kirjautumistietoja sähköpostitse tai puhelimitse, joten asiakkaiden on syytä olla valppaina mahdollisten petosyritysten varalta.

Asiakaspalvelu

Alustana Kvarn X panostaa laadukkaaseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Yhtiö on sitoutunut auttamaan ja tukemaan asiakkaitaan kaikissa sijoittamiseen ja palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Jos sinulla on kysymyksiä kaupankäyntipalveluihin, rahastoihin tai yleisesti sijoittamiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä yhtiön kokeneisiin varainhoitajiin. He ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 10:00-16:00. Jos preferoit sähköistä yhteydenottoa tai jos haluat jättää yhteydenottopyynnön, voit tehdä sen kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, joka löytyy heidän verkkosivultaan.

Jos sinulla on kysyttävää itse Kvarn X -palvelun käyttöön liittyen tai kohtaat teknisiä ongelmia, paras tapa ottaa yhteyttä on käyttämällä mainittua yhteydenottolomaketta verkkosivuilla. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen [email protected], johon heidän tiiminsä vastaa kokemuksemme perusteella parissa arkipäivässä.

Verotus

Sijoittajille, jotka haluavat seurata sijoituksiaan tarkasti ja saada yksityiskohtaisia raportteja, Kvarn X tarjoaa monipuolisia raportointityökaluja. Palvelusta voi saada tapahtumaraportteja toimeksiannoista, raportteja omistuksista ja sijoitusten arvonkehityksestä, voitto-/tappiolaskelmia ja jopa maksuttomia vero- ja kirjanpitoraportteja.

Kryptovaluuttakauppojen teko Kvarn X-alustalla tuo mukanaan joitakin tärkeitä huomioitavia asioita liittyen Suomen verotuskäytäntöihin.

Seuraavat seikat on hyvä pitää mielessä:

Raportointi Verohallinnolle: Kvarn X ei toimita automaattisesti tietoa kaikista kaupoistasi suoraan Suomen verottajalle. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee itse vastata kauppojesi dokumentoinnista ja mahdollisten myyntivoittojen raportoinnista.

Suomen Verosäännöt: Suomessa on erityiset määräykset, jotka koskevat kryptovaluuttojen verotusta. Sinun tulee ilmoittaa verottajalle kaikista kryptovaluutoilla saavutetuista myyntivoitoista vuosittain. Tämä velvoite on voimassa riippumatta siitä, onko kryptovaluutta ostettu Kvarn X:n kautta vai joltain muulta kryptovaluuttapörssiltä.

Verohallinnon Ohjeet: Suomen Verohallinto on julkaissut yksityiskohtaisen ohjeistuksen liittyen kryptovaluuttojen verotukseen. Jos et ole vielä perehtynyt näihin suosituksiin, on hyvä idea tarkastella niitä huolellisesti.

Yhteenveto

Vuonna 2023 perustettu suomalainen kryptovaluuttapörssi Kvarn X on nopeasti nousut sijoittajien suosioon tarjoamalla laajemman kryptovaluuttavalikoiman sekä kilpailukykyiset kulut verrattuna muihin suomalaisiin pörsseihin. Vaikka Suomessa on muita toimijoita, eivät ne ole toistaiseksi pystyneet vastaamaan tähän tarjontaan.

Kvarn X:n erottavia piirteitä ovat sen laaja kryptovaluuttavalikoima, edullinen hinnoittelu sekä maksuttomat vero- ja kirjanpitoraportit. Alusta tarjoaa Pohjoismaiden laajimman kryptovaluuttavalikoiman ja on myös Suomen edullisin. 

Alustan käyttö on helppoa, ja siellä on tarjolla Tradinview graafit, jotka palvelevat erityisesti aktiivisia treidaajia. Turvallisuuden takaamiseksi Kvarn X tekee yhteistyötä Fireblocksin kanssa, joka on tunnettu korkealaatuisista säilytysteknologiaratkaisuistaan.

Vaikka palvelu on saanut positiivista palautetta, siinä on myös puutteita. Tällä hetkellä kryptovarojen siirto palvelun ulkopuolelle ei ole mahdollista. Kuitenkin sijoittajille on tarjolla monipuolisia raportointityökaluja, jotka tekevät alustasta houkuttelevan sekä aloittelijoille että kokeneemmille sijoittajille.

Jos olet sijoittaja, joka etsii uutta, luotettavaa ja helppokäyttöistä kryptopörssiä, Kvarn X ansaitsee ehdottomasti huomiosi.

Sijoituskohteet pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen kampanjakoodin lukijoillemme. Syötä kampanjakoodi SK rekisteröinnin yhteydessä tai rekisteröidy linkin kautta ja saat 0,4% kaupankäyntikulut ensimmäisen kuukauden ajan.

 • Suomen laajin token-valikoima
 • Maksuttomat kryptoveroraportit
 • Kotimainen palvelu
 • Finanssivalvonnan sääntelemä
 • Pysyvästi edulliset kaupankäyntikulut
 • Lue arvostelu

Kaupankäyntikulu 0,4% ensimmäisen kuukauden ajan!
Kampanjakoodi: SK

Huom! Lunastaaksesi etusi muista syöttää kampanjakoodi asiakkaaksitulolomakkeelle siihen kuuluvaan kenttään.

Lunasta tarjous

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä Kvarn X:sta

Onko Kvarn X kotimainen yritys?

Kyllä. Kvarn X on Kvarn Capital Oy:n perustama alusta, joka on julkaistu 2023. Kvarn Capital Oy on perustettu vuonna 2022.

Kuinka turvallinen Kvarn X on?

Kvarn X on suomalainen toimija, joka toimii Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa ja on säännelty kotimainen virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (VASP).

Onko Kvarn X maksuton palvelu?

Tilin avaamisesta ei veloiteta mitään, eikä palvelussa ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Vain kaupankäynnissä on transaktiomaksut, jotka ovat Suomen markkinoiden edullisimpia.

Kvarn X vs Coinmotion

Kvarn X tarjoaa laajemman kryptovaluuttavalikoiman ja on edullisempi. Coinmotion on kuitenkin toiminut alalla todella paljon pidempään.

Kvarn X vs Northcrypto

Kvarn X tarjoaa Northcryptoa laajemman kryptovaluuttavalikoiman ja on myös edullisempi.

Mitä kryptovaluuttoja voin hankkia Kvarn Xn kautta?

Kvarn X tarjoaa monia suosittuja kryptovaluuttoja, kuten BTC, ETH, SOL, AVAX, MATIC ja UNI. Valikoimassa on tällä hetkellä +50 kryptovaluuttaa.

Onko Kvarn X sovellusta mobiililaitteille?

Kyllä! Kvarn X julkaisu mobiilisovelluksen vuoden 2023 lopulla.

Saatat pitää myös näistä

Suomalaiset puhelinyhtiöt osinkosijoittajan silmin: 2024 katsaus

Vuosi 2024 tuo mukanaan jännittäviä mahdollisuuksia sijoittajille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisten puhelinyhtiöiden…