OMX Helsinki PI

NASDAQ 100

Pohjoismaat

Muut maat

Valuutat

Tervetuloa Sijoituskohteet.fi – sivustolle, joka tarjoaa sinulle reaaliaikaisen ja kattavan pääsyn pörssikursseihin ympäri maailmaa. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pysyä ajan tasalla markkinoiden liikkeistä, ja siksi olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken tarvitsemasi tiedon.

Helsingin pörssikurssit

Sivustoltamme löydät päivitetyt tiedot mm. Helsingin pörssin pienyhtiöistä, joiden avulla voit seurata suomalaisten kasvuyritysten kurssikehitystä sekä tunnuslukuja ja tehdä tietoon perustuvia sijoituspäätöksiä. Pörssikurssit sivullamme on Helsingin pörssin OMXH 25 sekä OMXH PI ja First North Finland PI kurssit tänään.

NASDAQ 100 ja pohjoismaiden indeksit

Tarjoamme myös reaaliaikaiset tiedot NASDAQ 100 -indeksistä, joka kattaa 100 suurinta pörssiyhtiötä teknologia-, telekommunikaatio-, bioteknologia- ja mediasektoreilla. Lisäksi sivuiltamme löytyvät kaikki tärkeät tiedot Pohjoismaiden pörssi-indekseistä.

Valuutat ja muut suositut pörssikurssit

Laaja valikoimamme ei pääty tähän. Sivustollamme voit seurata myös eri valuuttojen vaihtokursseja ja saada tietoa suosituimmista maailmanlaajuisista pörssi-indekseistä, kuten S&P 500, DAX, DJ Industrial ja Hang Seng Index.

Pörssikurssit tänään

Päivitämme jatkuvasti sivustomme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle tarkan ja ajantasaisen kuvan siitä, mitä markkinoilla tapahtuu juuri nyt. Kirjoita vain ”pörssikurssit tänään” hakukenttään ja saat välittömästi käyttöösi kaiken tarvitsemasi tiedon.