Cardano kurssi

 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Hinta
  $0.59
 • 24h %
  1.99%
 • Markkina-arvo
  $20.88 B
 • Kaupankäynti vol.
  $495.95 M
 • ATH
  $3.09
 • ATH (% Muutos)
  -80.75%
 • Levikki
  35.14 B ADA
 • Sija
  9

Cardano kurssi on tällä hetkellä $0.59. ADA kurssi on 1.99% nousussa viimeisen 24 tunnin sisällä. Markkina-arvo tällä hetkellä on $20.88 B.

Tällä sivulla Cardano kurssikehitys, ajankohtaisin tieto ja valuuttamuunnin.

 • Kotimainen palvelu
 • Suomen laajin token-valikoima
 • Maksuttomat kryptoveroraportit
 • Finanssivalvonnan sääntelemä
 • Pysyvästi edulliset kaupankäyntikulut
 • Lue arvostelu

Kaupankäyntikulu 0,4% ensimmäinen kuukausi!
Kampanjakoodi: SK

Lunasta tarjous

Kaavio


Ladataan kaaviota
Ole hyvä ja odota

Cardano hinnan kehitys

Pvm. Hinta Kaupankäynti vol. Markkina-arvo

Valuuttamuunnin

Lisää tietoa kryptovaluutasta Cardano

Cardano on hajautettu alusta, joka mahdollistaa monimutkaiset ohjelmoitavat arvonsiirrot turvallisella ja skaalautuvalla tavalla. Se on yksi ensimmäisistä lohkoketjuista, jotka on rakennettu erittäin turvallisella Haskell-ohjelmointikielellä. Cardano kehittää älysopimusalustaa, joka pyrkii tarjoamaan kehittyneempiä ominaisuuksia kuin mikään aiemmin kehitetty protokolla.

Se on ensimmäinen lohkoketjualusta, joka on kehittynyt tieteellisen filosofian ja tutkimuslähtöisen lähestymistavan pohjalta. Kehitystiimi koostuu laajasta maailmanlaajuisesta asiantuntijainsinöörien ja tutkijoiden kollektiivista.Cardano-hanke eroaa muista lohkoketjuhankkeista, sillä se käsittelee avoimesti sääntelyn valvonnan tarvetta säilyttäen samalla kuluttajien yksityisyyden ja suojan innovatiivisen ohjelmistoarkkitehtuurin avulla. Protokolla sisältää kerroksittaisen lohkoketjuohjelmistopinon, joka on joustava ja skaalautuva ja jota kehitetään alan tiukimpien akateemisten ja kaupallisten ohjelmistostandardien mukaisesti.Cardano käyttää demokraattista hallintojärjestelmää, jonka avulla hanke voi kehittyä ajan mittaan ja rahoittaa itseään kestävästi visionäärisen treasury-järjestelmän avulla.Teknologinen innovaatioCardano on ensimmäinen protokolla, joka sisältää Ouroborosin, uraauurtavan proof of stake -algoritmin.

IOHK:n tiimi käytti vertaisarvioituun akateemiseen tutkimukseen perustuvaa "first-principles" -lähestymistapaa rakentaessaan Cardanoa alusta alkaen.Tämän yhteistyön tuloksena on ensimmäinen kryptovaluutta, joka perustuu Haskell-koodiin, jossa keskitytään teolliseen vahvaan tuotteeseen, joka tarjoaa kriittisissä järjestelmissä, tässä tapauksessa investointien turvaamisessa, tarvittavan kestävyyden.Cardanon monikerroksinen protokolla suorittaa kehittyneitä toimintoja, ja siinä on selvityskerros, joka on elegantisti yhdistetty valvontakerrokseen. Selvityskerroksessa on tiliyksikkö, kun taas valvontakerroksessa suoritetaan älykkäitä sopimuksia, ja se on ohjelmoitu tunnistamaan henkilöllisyys, mikä auttaa sääntöjen noudattamisessa (ja mahdollistaa esimerkiksi mustan listan laatimisen).Protokolla on suunnattu suojaamaan käyttäjien yksityisyyden suojaa ja ottamaan samalla huomioon sääntelyviranomaisten tarpeet. Näin Cardano on ensimmäinen protokolla, joka tasapainottaa nämä vaatimukset vivahteikkaasti ja tehokkaasti, ja se on näin ollen uraauurtava kryptovaluuttojen uusi lähestymistapa.Järjestelmä on myös suunniteltu niin, että se voidaan päivittää pehmeiden haarojen avulla, jolloin se voi mukautua muuttuviin tarpeisiin ja kehittyä tarvittaessa nopeasti.

Cardano on rakennettu yhteistyön hengessä, sillä se on täysin avoimen lähdekoodin ja patentoimaton. Cardanon ekosysteemi on suunniteltu tehokkuuden ja skaalautuvuuden vuoksi, ja siitä kehittyy kattavin kryptovaluutta, joka on koskaan rakennettu.Konseptuaalinen innovaatioi. Yksityisyys ja sääntelyAlkuperäisen Bitcoin-lohkoketjun oli tarkoitus olla keino, jonka avulla yksilöt voivat tehdä liiketoimia suoraan ja nimettömästi toistensa kanssa pankkien ja hallitusten valvonnan ulkopuolella.

Tämä takaa yksityisyyden rahaliikenteessä, joka on yksilön perusoikeus, mutta täysi anonymiteetti voi olla haitaksi. Nykyään useimmat lohkoketjuhankkeet pyrkivät edistämään joko yksityisyyden suojaa tai sääntelyä. Jotta lohkoketju voisi olla tehokas maailmanlaajuisesti, sen on mielestämme "sovitettava ympyrä" löytämällä oikea yhdistelmä yksilön yksityisyyden suojaa ja sääntelyn valvontaa.ii.

HallinnointiJulkiset, hajautetut lohkoketjuhankkeet perustuvat joukkoihin perustuviin hallintomalleihin. Tämä mahdollistaa sen, että osallistujat voivat hallita verkkoa demokraattisesti, mikä on olennaista aidosti hajautettujen talouksien rakentamisessa. Jos niitä ei kuitenkaan suunnitella huolellisesti, tällainen hallinto voi mennä pieleen.

Sekä Bitcoin- että Ethereum-yhteisöt ovat kokeneet tuhoisan skisman siitä, miten niiden verkostoja päivitetään - Ethereumin tapauksessa se on jo aiheuttanut hajaannuksen. Cardanon lohkoketjussa on ilmatiivis hallintomalli, jonka avulla yhteisö voi demokraattisesti tehdä selkeitä ja sitovia päätöksiä.iii. RahoitusCardanon lohkoketjulla on kehittyneet ylläpito- ja kehitystarpeet, ja se pystyy rahoittamaan itseään riittävästi sekä juoksevien kustannusten että uusien investointien osalta.Token: ADA-seteliJokaiseen lohkoketjuprojektiin liittyy arvomerkki, jota kutsutaan yleisesti kryptovaluutaksi.

Ada on Cardanon lohkoketjun kryptovaluutta. Adan avulla haltijat voivat lähettää arvoa ystävien välillä, maksaa tavarasta tai palvelusta, tallettaa varoja pörssiin tai syöttää hakemuksen. Siirron suorittaminen selvityskerroksessa edellyttää, että omistat Adan tai hankit Adan vaihdon kautta.

Ada on myös natiivi token, jota käytetään laskentakerroksen varaan rakennetuissa sovelluksissa.Lompakko: DaedalusJokainen kryptovaluutta vaatii "lompakon" Adan säilyttämistä varten. Tyypillisesti tämä lompakko on ohjelmistosovellus, joka voidaan asentaa mihin tahansa tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Daedalus on pitkälle kehitetty lompakko, jossa on kehittyneitä turvaominaisuuksia, jonka IOHK on kehittänyt erityisesti Cardanon lohkoketjua varten ja joka suojaa varojasi edistyksellisimmällä kryptografialla.

Tulevaisuudessa Daedalus ei tue ainoastaan Adaa, vaan myös muita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereum Classicia ja monia muita.The Cardano FoundationThe Cardano Foundationin päätehtävänä on standardoida, suojella ja edistää Cardano Protocol -teknologiaa. Cardano Foundation toimii Cardanon valvonta- ja koulutuselimenä. Tehtävämme on:1.

Standardoida, suojella ja edistää Cardano Protocol -tekniikkaa ja sen sovelluksia2. Toimia yhteisön keskuksena, joka tarjoaa arvovaltaista ja ajantasaista tietoa teknologiasta ja Cardanon laajasta potentiaalista3. Olla yhteydessä ja vaikuttaa hallituksen ja sääntelyelinten kanssa, muodostaa strategisia kumppanuuksia yritysten, yritysten ja muiden avoimen lähdekoodin projektien kanssa ja auttaa luomaan Cardanolle virallisia ohjelmistostandardeja, jotka ovat ratkaisevia sen pitkän aikavälin menestyksen kannalta ja jotka ovat kriittisiä sen käyttöönoton ja hallituksen sitoutumisen kannaltaKeskittymisalueet:1.

Cardano Protocol - Toimimme Cardanon protokollan objektiivisena standardointielimenä sen kehittyessä ajan mittaan.2. Cardano-yhteisö - Tuemme, kasvatamme ja autamme kouluttamaan Cardano-lohkoketjujen käyttäjäkuntaa.3. Cardano-ekosysteemi - Työskentelemme Cardano-ekosysteemin laajentamiseksi ja suojelemiseksi.

Tähän kuuluu Cardanon edistäminen kaupallisten yksiköiden alustana ja toimiminen puolueettomana organisaationa Cardanoon liittymisestä kiinnostuneille yrityksille.4. Laajemman lohkoketjuyhteisön palveleminen - Pyrimme vaikuttamaan lohkoketjuteknologian ja kryptovaluuttojen kehittyvään kaupalliseen ja lainsäädännölliseen ympäristöön ja edistämään sitä. Lähestymme ennakoivasti hallituksia ja sääntelyelimiä ja solmimme strategisia kumppanuuksia yritysten, yritysten ja muiden avoimen lähdekoodin projektien kanssa.IOHKCharles Hoskinsonin ja Jeremy Woodin vuonna 2015 perustama IOHK on maailmanluokan insinööri- ja teknologiayritys, joka on sitoutunut käyttämään vertaisinnovaatioita rahoituspalveluiden tarjoamiseksi kolmelle miljardille ihmiselle, joilla niitä ei ole.

Ryhmän kanssa on tehty sopimus Cardanon suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta vuoteen 2020 asti.EmurgoEmurgo on Cardanon ekosysteemin venture building -yksikkö, jonka tavoitteena on tukea, integroida ja edistää Cardanon lohkoketjusovelluksia.Emurgo vangitsee lohkoketjuteknologian kehitysmaille tuoman transformatiivisen voiman. Cardanon teknologiaan perustuvilla hajautetuilla sovelluksilla, joita Emurgo rahoittaa ja tukee, on mahdollisuus rakentaa uraauurtavia sovelluksia.Projektin etenemissuunnitelmaIOHK on nyt julkaissut selvityskerroksen. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä liiketoimia, käydä kauppaa ja ostaa Ada-tokeneita täysin riippumatta laskentakerroksesta.

Laskentakerroksen tavoitteena on julkaista beta-versio vuoden 2018 ensimmäiseen neljännekseen mennessä. Kun sekä selvitys- että laskentakerrokset ovat toiminnassa, käyttäjät voivat perustaa mukautetun ympäristön, jossa he voivat rakentaa hajautettuja sovelluksia Cardanon pinon päälle. 2019 IOHK aikoo työskennellä Cardanon pitkän aikavälin skaalautuvuuden parissa ja lisätä sen ominaisuuksia.

Kehittäjinä IOHK on tehnyt sopimuksen vuoteen 2020 asti varmistaakseen, että Cardanoa ylläpidetään riittävästi. Tavoitteena on luoda kestävä ekosysteemi, joka pystyy rahoittamaan ja tukemaan itseään.

Artikkelit kryptovaluutoista

Binancen entinen toimitusjohtaja Changpeng 'CZ' Zhao
Muhkea 4,3 miljardia dollaria sakkoja: tunnetun pörssin toimitusjohtaja eroaa

CZ eroaa toimitusjohtajan tehtävästä ja myöntää syyllisyytensä Maailman suurin kryptovaluuttapörssi Binance on…

Kvarn X | Arvostelu & Kokemuksia

Rekisteröityminen ja kampanjakoodi Sijoituskohteet pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen kampanjakoodin lukijoillemme. Syötä kampanjakoodi SK…

Binance logo ja teksti "exchange the world"
Binance | Arvostelu & Kokemuksia

Yleiskatsaus Vuonna 2017 perustettu globaali kryptovaluuttapörssi, on lyhyessä ajassa saavuttanut merkittävän aseman…

Virtuaalivaluutta valtaa lisää inflaatiosta kärsiviä maita

Vaihtoehtoinen valuutta tie normaaliin talouteen? Kryptomarkkinat heilahtelevat voimakkaasti ja suosituimpien kolikkojen arvo…

Kuvassa puhelimen laskuri auki läppärin päällä, jonka näytöllä ovat Bitcoin ETF:n kurssit.
Euroopan ensimmäinen kryptopohjainen ETF listattu

Listaus valmis Euroopan ensimmäinen virtuaalivaluuttalle pohjattu ETF on listattu 12 kuukauden viivästyksen…