Mainos- ja kumppanuusmahdollisuudet 

  1. Mainospaikat (kumppanikaruselli)
  2. Sisältöyhteistyö
  3. Uutiskirje ja kampanjat sosiaalisessa mediassa

1. Mainospaikat (kumppanikaruselli)

Sijoituskohteet.fi tarjoaa tarjoaa yrityksille mahdollisuuden banneri-mainontaan. Sivustoltamme löytyy useita erilaisia mainospaikkoja, joissa yhteistyökumppanien tarjoamat mainokset näkyvät tasaisesti ympäri verkkosivustoa. Kussakin mainospaikassa näytettävä yhteistyökumppani vaihtelee kunkin sivun latauskerran myötä.

Sivustomme kaikki mainospaikat näkyvät sekä pyötäkoneilla (desktop) että kaikilla mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit), eivätkä erinäiset mainostentorjuntaohjelmat ja muut -appplikaatiot estä mainosten näyttämistä sivustollamme.

Mainonnan hinnoittelu voi olla joko kiinteä hinta tai joko CPC- (klikkauskohtainen hinta) tai CPM-perusteinen (tuhannen näyttökerran hinta).

2. Sisältöyhteistyö

Sisältöyhteistyössä yhteistyökumppani tuottaa itse artikkelin, blogi-tekstin tai videon, ja kyseinen tuotos julkaistaan Sijoituskohteet.fi -sivustolla yhteisesti sovittuun tapaan. Yritykset voivat siis tuottaa sisältöyhteistyössä omia artikkeleja tai videoita, jotka julkaistaan Sijoituskohteet.fi’ssä aina hakukonenäkyvyys optimoituna, jolloin saat maksimaalisen näkyvyyden ja tavoittavuuden sisällöllesi.

Tarjoamme siis yrityksille helpon ja tehokkaan kanavan sijoittamisesta ja raha-asioista kiinnostuneiden lukijoiden tavoittamiseen. Yhteistyö voi olla tässä sisältöyhteistyön piirissä joko jatkuvaa tai perustua pelkästään yksittäiseen sisältöjulkaisuun.

3. Uutiskirje ja kampanjat sosiaalisessa mediassa

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Sijoituskohteet.fi -sivuston kanssa, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.